pixel
pixel
pixel
NAPOVED DOGODKOV
pixel
AKTUALNE ZADEVE

Maribor, 17.5.2018

Spomladanska seja skupščine združenja

V mesecu maju bodo člani združenja pregledali poslovanje združenja v preteklem letu, obravnavali interese in potrebe članov, ki so jih izrazili v izvedeni anketi ter program združenja. Izvedene bodo volitve članov upravnega odbora.  

 

Kranj, 22.6.2018


11. srečanje športnih centrov Slovenije

Naslednje srečanje delavcev upravljavcev športnih centrov Slovenije, bo potekalo v petek, 22. junija 2018, v Kranju. Zavod za šport Kranj bo gostil delavce javnih zavodov in podjetij iz vse Slovenije in ponudil zanimiv program športnih tekmovanj, pohod v hribe in družabni dogodek.

 

pixel

Ljubljana, 4.1.2018


Uvrščanje delovnih mest direktorjev zavodov v plačne razrede

Združenje spremlja uvrščanje delovnih mest direktorjev v plačne razrede. Na sestanku na Direktoratu za šport na MIZŠ so bile predstavljene pripombe in predlogi za spremembo kriterijev za uvrščanje delovnih mest, ker vsebinsko niso pravilno določena. Direktorji javnih zavodov za šport so uvrščeni v višje plačne razrede (2-6). Stanje se je po osmih letih spremenilo in izboljšalo. V tem letu bo združenje spremljajo izvajanje Uredbe in pripravilo predloge za dopolnitev in spremembo kriterijev za uvrščanje ter dodatni kriterij: Vrsta in število objektov in površin v upravljanju zavodov.

 

Analiza »

Ljubljana, 30.1.2018


Anketa "Kakšen razvoj združenja predlagate?"

Združenje je v preteklih mesecih izvedlo anketo o interesih članov združenja in njihovih predlogih za naloge združenja v prihodnosti, organizacijo in financiranje združenja. Člani potrebujejo združenje in imajo jasno opredeljene svoje interese in potrebe. Organizacija in financiranje naj se ne spreminjata. Več sredstev bo potrebno pridobiti iz marketinških aktivnosti. 

 

Analiza »

 


POROČILA - REPORTS

Ljubljana, 30.1.2018


8. seja upravnega odbora združenja

Na seji so člani obravnavali aktivnosti in analizo uvrščanja delovnih mest direktorjev zavodov v plačne razrede. Dolgoletna prizadevanja združenja so se obrestovala. Stanje se je izboljšalo. Direktorji so uvrščeni v višje plačne razrede. Analiza ankete, ki jo je izvedlo združenje med člani je pokazala, da javni zavodi, podjetja, občine in drugi upravljavci infrastrukture potrebujejo stanovsko združenje, ki bo zastopalo njihove interese ter blikovalo standarde in normative upravljanja in vzdrževanja objektov in površin. Člani potrjujejo sedanjo organizacijo in financiranje združenja. Več prihodkov naj se pridobi iz marketinških dejavnosti.

 

Zapisnik »

Brdo pri Kranju, 29.1.2018


Sestanek na Nogometni zvezi Slovenije

Predstavniki Združenja športnih centrov Slovenije in Nogometne zveze Slovenije so potrdili uspešno sodelovanje na področju usposabljanja upravljavcev in vzdrževalcev stadionov in nogometnih igrišč. Organizaciji bosta v sodelovanju z zunanjimi partnerji izvedli seminar in delavnico: Igrišča z umetno travo. Seminar bo potekal 13. marca 2018, v izobraževalnem centru NZS na Brdu pri Kranju.

 

Seminar »

MNENJA IN VPRAŠANJA

Pošljite nam vprašanje ali mnenje o infrastrukturi za šport in prosti čas!

Loading form ...

ANKETA

Katere objekte in površine za šport in rekreacijo potrebujete v vašem kraju?

Loading form ...

E-NOVICE

Prijavite se in bodite med prvimi obveščenimi.

Ime
Priimek
E-pošta: (*)
pixel
Odjavi se
pixel

OTOKI ŠPORTA TELOVADNICA NA PROSTEM

 

elan

NOVE CERITFICIRANE BLAZINE

 

 

 

Katalog športnih centrov Slovenije

Leto izdaje 2008